Skip to content

Zwembad overkapping

Wij realiseren uw zwembad overkapping op maat. Wij denken mee in uw wensen en komen zo tot het perfecte eindresultaat.

Bekijk onze poolhouses

Een zwembad overkapping op maat

Lumbaro biedt op maat gemaakte zwembad overkappingen op maat van hoogwaardige kwaliteit die uw buitenruimte compleet maken. Onze zwembad overkappingen zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen en zijn volledig aanpasbaar aan uw stijl en levensstijl.

Of u nu op zoek bent naar een klassieke of moderne stijl, onze vakmensen hebben de expertise om uw ideale zwembad overkapping op maat te ontwerpen en te bouwen.

De nieuwste duurzame materialen!

Wij gebruiken alleen de beste materialen om duurzaamheid en kwaliteit te garanderen. Elk onderdeel van uw zwembad overkapping wordt met zorg en precisie gebouwd, van de fundering tot het dak. Heeft een geen zwembad maar wilt u toch uw buitenruimte opfrissen bekijk dan ook onze overkapping op maat, overkapping bouwpakket of tuinhuis overkapping 

Onze zwembad overkappingen kunnen uitgerust worden met alle voorzieningen die u nodig heeft, zoals een keuken, badkamer en toillet. Zo kunt u genieten van uw buitenruimte zonder afhankelijk te zijn van uw huis.

Alles onder een dak

Wij van lumbaro bieden het totaal pakket aan door een perfecte samenwerking tussen hovenier en zwembad bouwer. Een harmonieuze samenwerking tussen een hovenier, houtbouwer en zwembadbouwer vormt de ultieme formule voor het realiseren van u zwembad overkapping op maat. Het bundelen van expertise van deze vakgebieden biedt een ongeëvenaarde meerwaarde voor u als klant, die niet alleen profiteert van vakmanschap, maar ook van een naadloze en gecoördineerde realisatie van hun buitenomgeving.

Zwembad overkapping laten bouwen door Lumbaro

Heeft u interesse in een zwembad overkapping op maat wacht dan niet langer. Door onze perfecte samenwerking met verschillende partijen ontzorgen wij uw volledig.  Samen Komen we tot het perfecte ontwerp en eind resultaat. Neem vandaag nog contact op en kijk wat de mogelijkheden zijn voor uw buitenruimte.

Zwembad overkapping

Gerealiseerde poolhouses

Alle door ons gerealiseerde poolhouses staan hieronder weergegeven

Poolhouse Utrecht

Utrecht
Back To Top