Skip to content
  •   Klanten beoordelen ons met een 5/5
  •  Binnen 5 weken opgeleverd
  •  All-in-one oplossingen

Veranda

Wij realiseren uw veranda op maat. Wij denken mee in uw wensen en komen zo tot het perfecte eindresultaat.

Bekijk onze veranda’s

Een veranda op maat

Geniet het hele jaar door van uw tuin met een op maat gemaakte veranda van Lumbaro. Onze veranda’s zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden de perfecte overgang tussen uw huis en tuin.

Wij ontwerpen en bouwen veranda’s die aan al uw behoeften voldoen. Of u nu op zoek bent naar extra leefruimte, een beschutte plek om te ontspannen of een plek om uw tuinmeubelen te beschermen, wij hebben de oplossing voor u.

Onze veranda’s zijn volledig aanpasbaar aan uw persoonlijke stijl en levensstijl. Of u nu een klassieke uitstraling of een moderne uitstraling wilt, wij hebben de expertise om uw ideale veranda te ontwerpen en te bouwen.

Wij gebruiken alleen de beste materialen om duurzaamheid en kwaliteit te garanderen. Elk onderdeel van uw veranda wordt met zorg en precisie gebouwd, van de fundering tot het dak. Onze veranda’s bieden ook bescherming tegen schadelijke UV-stralen, zodat u ook op warme dagen comfortabel kunt genieten van uw tuin.

Met een op maat gemaakte veranda voegt u niet alleen extra leefruimte toe aan uw huis, maar ook waarde. Het is de perfecte manier om uw tuin te verfraaien en uw levensstijl te verbeteren.

Neem vandaag nog contact op met Lumbaro voor meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw op maat gemaakte veranda. Onze experts staan klaar om uw ideale veranda te ontwerpen en te bouwen, en uw buitenruimte te transformeren tot een oase van rust en ontspanning.

Overkapping Kaatsheuvel

Gerealiseerde veranda's

Alle door ons gerealiseerde veranda’s staan hieronder weergegeven

Back To Top