Ga naar hoofdinhoud

Tuinkamer

Wij realiseren uw tuinkamer op maat. Wij denken mee in uw wensen en komen zo tot het perfecte eindresultaat.

Bekijk onze tuinkamers

Een tuinkamer op maat

Welkom in de wereld van comfortabele en stijlvolle tuinkamers! Bij Lumbaro bieden wij op maat gemaakte tuinkamers van hoogwaardige kwaliteit, waarmee u het hele jaar door van uw buitenruimte kunt genieten.

Onze tuinkamers zijn ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen en zijn volledig aanpasbaar aan uw persoonlijke stijl en levensstijl. Of u nu op zoek bent naar een extra leefruimte voor uw gezin, een werkruimte of een plek om te ontspannen, onze vakmensen hebben de expertise om uw ideale tuinkamer te ontwerpen en te bouwen.

Met een op maat gemaakte tuinkamer kunt u het hele jaar door genieten van uw buitenruimte, ongeacht het weer. Onze tuinkamers zijn namelijk geïsoleerd en voorzien van ramen die open en dicht kunnen, waardoor u de ruimte kunt gebruiken wanneer u maar wilt.

Onze tuinkamers worden gebouwd met alleen de beste materialen om duurzaamheid en kwaliteit te garanderen. Elk onderdeel van de tuinkamer wordt zorgvuldig en met precisie gebouwd, van de fundering tot het dak. Hierdoor is uw tuinkamer niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook functioneel en veilig.

Of u nu een kleine tuinkamer wilt of juist een grote ruimte voor meerdere doeleinden, wij hebben de oplossing voor u. Neem vandaag nog contact op met Lumbaro en vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw op maat gemaakte tuinkamer. Onze experts staan klaar om uw ideale tuinkamer te ontwerpen en te bouwen, zodat u binnenkort kunt genieten van een comfortabele en stijlvolle extra leefruimte in uw eigen tuin.

Gerealiseerde tuinkamers

Alle door ons gerealiseerde tuinkamers staan hieronder weergegeven

Tuinkamer Tilburg

Tilburg
Back To Top