Ga naar hoofdinhoud

Poolhouse

Wij realiseren uw poolhouse op maat. Wij denken mee in uw wensen en komen zo tot het perfecte eindresultaat.

Bekijk onze poolhouses

Een poolhouse op maat

Lumbaro biedt op maat gemaakte pool houses van hoogwaardige kwaliteit die uw buitenruimte compleet maken. Onze pool houses zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen en zijn volledig aanpasbaar aan uw stijl en levensstijl.

Of u nu op zoek bent naar een klassieke of moderne stijl, onze vakmensen hebben de expertise om uw ideale pool house te ontwerpen en te bouwen. Wij bieden verschillende lay-out en opslagmogelijkheden om uw pool house functioneel te maken en uw outdoor living-ervaring te optimaliseren.

Wij gebruiken alleen de beste materialen om duurzaamheid en kwaliteit te garanderen. Elk onderdeel van uw pool house wordt met zorg en precisie gebouwd, van de fundering tot het dak.

Onze pool houses kunnen uitgerust worden met alle voorzieningen die u nodig heeft, zoals een keuken, badkamer en toillet. Zo kunt u genieten van uw buitenruimte zonder afhankelijk te zijn van uw huis.

Een op maat gemaakt pool house is niet alleen functioneel, maar voegt ook waarde toe aan uw woning. Het is de perfecte manier om uw buitenruimte te verfraaien en uw levensstijl te verbeteren.

Neem vandaag nog contact op met Lumbaro voor meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw op maat gemaakte pool house. Onze experts staan klaar om uw ideale pool house te ontwerpen en te bouwen, en uw buitenruimte te transformeren tot een echte oase van rust en ontspanning.

Gerealiseerde poolhouses

Alle door ons gerealiseerde poolhouses staan hieronder weergegeven

Poolhouse Utrecht

Utrecht
Back To Top