Skip to content
  •   Klanten beoordelen ons met een 5/5
  •  Binnen 5 weken opgeleverd
  •  All-in-one oplossingen

Pizza oven

Wij realiseren uw pizza oven op maat. Wij denken mee in uw wensen en komen zo tot het perfecte eindresultaat.

Bekijk onze pizza ovens

pizza oven uit Italië

Welkom in de heerlijke wereld van Italiaanse pizza’s, maar dan gewoon in uw eigen achtertuin! Bij Lumbaro bieden wij pizza ovens van hoogwaardige kwaliteit, waarmee u de Italiaanse keuken naar uw eigen buitenruimte kunt brengen.

Onze pizza ovens zijn ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen en zijn volledig aanpasbaar aan uw persoonlijke stijl. Of u nu op zoek bent naar een traditionele uitstraling of juist een meer moderne look.

Met een pizza oven kunt u samen met uw vrienden en familie genieten van heerlijke zelfgemaakte pizza’s. En het mooie is dat onze pizza ovens niet alleen functioneel zijn, maar ook nog eens een prachtige toevoeging zijn aan uw tuin.

Onze pizza ovens worden gebouwd met alleen de beste materialen om duurzaamheid en kwaliteit te garanderen. Elk onderdeel van de pizza oven wordt zorgvuldig en met precisie gebouwd. Hierdoor wordt de warmte optimaal vastgehouden, wat resulteert in heerlijke pizza’s met een krokante korst en een onweerstaanbare smaak.

Of u nu een kleine pizza oven voor thuis wilt, of een professionele pizza oven voor uw restaurant, wij hebben de oplossing voor u. Neem vandaag nog contact op met Lumbaro en vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw pizza oven. Zo kunt u binnenkort nog genieten van de heerlijkste pizza’s, gewoon in uw eigen achtertuin.

Landelijke buitenkeuken Kaatsheuvel

Gerealiseerde pizza ovens

Alle door ons gerealiseerde pizza ovens staan hieronder weergegeven

Back To Top