Ga naar hoofdinhoud

Overkapping bouwpakket

Wij realiseren uw bouwpakket op maat. Wij denken mee in uw wensen en komen zo tot het perfecte eindresultaat.

Een overkapping bouwpakket op maat

Bent u een hovenier of particulier die graag de handen uit de mouwen steekt. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Lumbaro biedt op maat gemaakte overkapping bouwpakketten aan die van  hoogwaardige kwaliteit zijn en uw buitenruimte compleet maken. Bent u opzoek naar een veranda bouwpakket dan is dit ook altijd mogelijk. Onze bouwpakketten zijn ontworpen om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken.

Al onze overkapping bouwpakketten worden geleverd met een handleiding die u kunt volgen om tot het gewenste eind resultaat te komen. Alles is in zo verre voorbereid dat er weinig tot geen zaag werk meer op locatie hoeft te gebeuren. Zo bespaard u een hoop tijd en geld met toch de precisie van het machinaal voorbereiden.

Hoe gaat u te werk? bereken heel eenvoudig de vierkanten meters van het dak van de gewenste overkapping en vermenigvuldig deze met onze m2 prijs 380 euro Inclusief BTW. Dit is dan de prijs van uw overkapping bouwpakket. Bekijk voor alle opties onze brochure boven aan de pagina.

Neem vandaag nog contact op met Lumbaro voor meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw op maat gemaakte overkapping bouwpakket. Onze experts staan klaar om uw ideale bouwpakket samen te stellen, en uw buitenruimte te transformeren tot een echte oase van rust en ontspanning.

 

Brochure bouwpakketten
Overkapping

Opgeleverde bouwpakketten

Hieronder staan de door ons opgeleverde bouwpakketten

Back To Top