Ga naar hoofdinhoud

Overkappingen

Wij realiseren uw overkapping op maat. Wij denken mee in uw wensen en komen zo tot het perfecte eindresultaat.

Bekijk onze overkappingen

Een overkapping op maat

Wilt u uw buitenruimte een charmante en persoonlijke touch geven? Lumbaro biedt de perfecte oplossing met onze op maat gemaakte overkappingen die uw buitenleven naar een hoger niveau tillen.

Onze toegewijde vakmensen werken nauw met u samen om uw droomoverkapping te realiseren. Of u nu gaat voor een landelijke uitstraling of een moderne look, wij hebben de kennis en expertise om uw ideale overkapping te ontwerpen en te bouwen.

Onze overkappingen zijn volledig aanpasbaar en kunnen worden geconfigureerd om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu extra opslagruimte wilt of een unieke indeling, wij zorgen ervoor dat uw overkapping perfect past bij uw persoonlijke stijl.

Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen om de duurzaamheid en kwaliteit van uw overkapping te waarborgen. Elk onderdeel van uw overkapping wordt met zorg en precisie gebouwd, van de fundering tot het dak.

Een op maat gemaakte overkapping voegt niet alleen waarde toe aan uw woning, maar creëert ook een sfeervolle en gezellige buitenruimte waar u kunt ontspannen en genieten met vrienden en familie. Het is de perfecte manier om uw buitenruimte te verfraaien en uw levensstijl te verbeteren.

Neem vandaag nog contact op met Lumbaro voor meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw charmante en op maat gemaakte overkapping. Onze experts staan klaar om uw buitenruimte te transformeren tot een warme en uitnodigende plek waar u heerlijk kunt ontspannen.

Overkapping

Gerealiseerde overkappingen

Alle door ons gerealiseerde overkappingen staan hieronder weergegeven

Overkapping Drunen

Drunen

Overkapping Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Overkapping Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Volière Waalwijk

Waalwijk

Overkapping Riel

Riel

Overkapping Empel

Empel

Overkapping Waalwijk

Waalwijk

Overkapping Kaatsheuvel

Kaatsheuvel
Back To Top