Skip to content
  •   Klanten beoordelen ons met een 5/5
  •  Binnen 5 weken opgeleverd
  •  All-in-one oplossingen

Overkapping

Wij realiseren uw overkapping op maat. Wij denken mee in uw wensen en komen zo tot het perfecte eindresultaat.

Bekijk onze overkappingen

Een overkapping op maat

Wilt u uw buitenruimte een charmante en persoonlijke touch geven? Lumbaro biedt de perfecte oplossing met onze overkapping op maat die uw buitenleven naar een hoger niveau tillen.

Persoonlijk ontwerp

Onze overkappingen zijn volledig aanpasbaar en kunnen worden geconfigureerd om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu extra opslagruimte wilt of een unieke indeling, wij zorgen ervoor dat uw overkapping op maat perfect past bij uw persoonlijke stijl.

Duurzame materialen

Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen om de duurzaamheid en kwaliteit van uw overkapping te waarborgen. Elk onderdeel van uw overkapping wordt met zorg en precisie gebouwd, van de fundering tot het dak.

Snelle levering

Doordat wij uw overkapping op maat machinaal kunnen voorbereiden is een snelle levering bij ons van zelf sprekend. Na het maken van een uniek en persoonlijk ontwerp kan het voorbereiden beginnen. Het plaatsen van de overkapping zal maar enkele dagen duren omdat alles nauwkeurig en machinaal is voorbereid.

Kosteloos kennismakingsgesprek

Neem vandaag nog contact op en plan kosteloos een kennismakingsgesprek. Of vraag per mail vrijblijvend een offerte aan voor uw charmante en op maat gemaakte overkapping. Onze experts staan klaar om uw buitenruimte te transformeren tot een warme en uitnodigende plek waar u heerlijk kunt ontspannen.

Overkapping

Gerealiseerde overkappingen

Alle door ons gerealiseerde overkappingen staan hieronder weergegeven

Back To Top