Skip to content

Over ons

Persoonlijk gesprek

Welkom bij Lumbaro, waar we geloven in de kracht van persoonlijke verbindingen en het omzetten van dromen in werkelijkheid! Onze reis begon met een eenvoudige overtuiging: dat een persoonlijk gesprek het startpunt is voor het creƫren van buitengewone buitenruimtes. Bij Lumbaro draait alles om jouw verhaal, jouw visie en jouw wensen. Samen komen we tot het perfecte eindresultaat.

Kosteloos ontwerp

Wij geloven dat de eerste stap naar een buitengewone buitenruimte voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom bieden wij een unieke service: een kosteloos ontwerp dat jouw visie tot leven brengt, zonder enige verplichting. Onze kosteloze ontwerpservice is meer dan alleen een aanbieding; het is een uitnodiging om samen te verkennen wat mogelijk is.

Offerte op maat

Bij Lumbaro begrijpen we dat elk project uniek is, en daarom bieden wij een offerte op maat die nauwkeurig is afgestemd op jouw wensen en behoeften. Onze toewijding aan transparantie en eerlijkheid komt tot uiting in onze op maat gemaakte offertes, waarbij we ervoor zorgen dat je precies weet wat je kunt verwachten, zonder verrassingen.

Ontzorgd worden of bent u zelf handig?

Iedere klant heeft unieke behoeften als het gaat om het realiseren van hun droomproject. Daarom bieden wij een veelzijdige aanpak die niet alleen gericht is op het ontzorgen van de klant door zelf het project te realiseren, maar ook de mogelijkheid om bouwpakketten aan te bieden voor degenen die graag zelf de handen uit de mouwen steken.

Back To Top