Ga naar hoofdinhoud

Over ons

Wij van Lumbaro bieden u een totaalconcept door ontwerp, realisatie en advies te combineren in een project. Wij maken alle ontwerpen zelf en die ontwerpen zetten we door middel van technische tekeningen om tot een solide bouwwerk. Doordat we alles op maat maken kunt u het project helemaal naar wens samenstellen. Afmeting, houtsoort, afwerkingen en alle details (hang- en sluitwerk e.d.) bepaalt u zelf. Zo krijgt u een uniek eindresultaat dat helemaal past bij u, uw huis en uw stijl. Bij ons vindt u alles onder één dak. Het is onze passie om uw droomproject werkelijkheid te maken.

Bij ons kunt u terecht voor de realisatie van uw volledige buitenleven. Van carports en overkappingen tot buitenkeukens maar ook voor een sauna, vlonder of andere kleine(re) constructies bent u bij ons aan het juiste adres.

Bovendien beschikken we over de capaciteiten om uw gehele project van te voren in onze werkplaats klaar te maken zodat we deze in zeer korte tijd bij u op locatie kunnen monteren. U ervaart dus erg weinig overlast en kunt op zeer korte termijn genieten van uw droomproject.

Back To Top