Skip to content
  •   Klanten beoordelen ons met een 5/5
  •  Binnen 5 weken opgeleverd
  •  All-in-one oplossingen

Over ons

Persoonlijk gesprek

Welkom bij Lumbaro, waar we geloven in de kracht van persoonlijke verbindingen en het omzetten van dromen in werkelijkheid! Onze reis begon met een eenvoudige overtuiging: dat een persoonlijk gesprek het startpunt is voor het creëren van buitengewone buitenruimtes. Bij Lumbaro draait alles om jouw verhaal, jouw visie en jouw wensen. Samen komen we tot het perfecte eindresultaat.

Kosteloos ontwerp

Wij geloven dat de eerste stap naar een buitengewone buitenruimte voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom bieden wij een unieke service: een kosteloos ontwerp dat jouw visie tot leven brengt, zonder enige verplichting. Onze kosteloze ontwerpservice is meer dan alleen een aanbieding; het is een uitnodiging om samen te verkennen wat mogelijk is.

Offerte op maat

Bij Lumbaro begrijpen we dat elk project uniek is, en daarom bieden wij een offerte op maat die nauwkeurig is afgestemd op jouw wensen en behoeften. Onze toewijding aan transparantie en eerlijkheid komt tot uiting in onze op maat gemaakte offertes, waarbij we ervoor zorgen dat je precies weet wat je kunt verwachten, zonder verrassingen.

Ontzorgd worden of bent u zelf handig?

Iedere klant heeft unieke behoeften als het gaat om het realiseren van hun droomproject. Daarom bieden wij een veelzijdige aanpak die niet alleen gericht is op het ontzorgen van de klant door zelf het project te realiseren, maar ook de mogelijkheid om bouwpakketten aan te bieden voor degenen die graag zelf de handen uit de mouwen steken.

Dit vinden klanten van Lumbaro

Lumbaro BV
5.0
Gebaseerd op 7 beoordelingen
powered by Google
Dirk Smeets (NL)Dirk Smeets (NL)
08:13 08 Feb 24
Afgelopen week is er een overkapping geplaatst bij ons in de tuin door de jongens van Lumbaro. Het is een prachtige overkapping op maat gemaakt voor onze tuin en naar onze wensen. Het zijn vriendelijke mannen die meedenken in het ontwerp en vanuit de adviezen is duidelijk dat ze veel kennis in huis hebben. De communicatie omtrent het project verliep soepel en ze zijn vaak direct te bereiken via WhatsApp. Tijdens het offerte proces werd er een modeltekening gedeeld waardoor je een goed beeld krijgt van de overkapping die je laat plaatsen.Bedankt heren en mochten we ooit nog iets anders van hout willen laten maken zijn jullie zeker het eerste adres waarbij we aankloppen!
NielsNiels
10:57 24 Dec 23
Heel fijn bedrijf om zaken mee te doen. Vriendelijke gasten, die meedenken voor het beste resultaat. Betreft echte vakmannen met oog voor detail. Afspraken worden altijd nagekomen en snelle levering bleek altijd mogelijk.Kortom: een aanrader!
annie findhammerannie findhammer
09:54 19 Jan 23
2 jaar geleden een mooie ronde eettafel met stalen driepoot door Michiel en compagnon gemaakt.Voor iets naar je zin moet je echt hier zijn,er wordt meegedacht en uitgelegd hoe ze het gaan doen.We zijn er nog steeds blij mee.
Weed ControlWeed Control
13:40 26 Sep 22
Fijn bedrijf, goede communicatie, denken met je mee en komen hun afspraken na.
Thijs HensenThijs Hensen
13:52 30 Jul 22
Imogen BuickImogen Buick
11:41 21 Aug 20
Geweldige service en communicatie van ontwerp tot realisatie van mijn overkapping. Super kwaliteit en leuke mannen!
js_loader
Back To Top