Skip to content
  •   Klanten beoordelen ons met een 5/5
  •  Binnen 5 weken opgeleverd
  •  All-in-one oplossingen

Kapschuur

Wij realiseren uw kapschuur op maat. Wij denken mee in uw wensen en komen zo tot het perfecte eindresultaat.

Bekijk onze kapschuren

Een kapschuur op maat

Bent u op zoek naar een unieke en functionele kapschuur voor uw tuin of erf? Lumbaro biedt op maat gemaakte kapschuren van hoge kwaliteit die niet alleen beschutting bieden, maar ook een echte blikvanger zijn in uw buitenruimte.

Onze kapschuren zijn ontworpen om te passen bij elke stijl en behoefte, van landelijk tot modern. Elk ontwerp is volledig aanpasbaar aan uw wensen en behoeften, van de grootte tot de indeling en afwerking.

Onze vakmensen werken met de beste materialen om duurzaamheid en kwaliteit te garanderen. We gebruiken alleen hout van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw kapschuur jarenlang meegaat en bestand is tegen de elementen.

Of u nu op zoek bent naar extra opslagruimte voor uw tuingereedschap of een overdekte plek om te ontspannen en te genieten van uw tuin, Lumbaro heeft de perfecte oplossing voor u. Onze kapschuren zijn veelzijdig en kunnen worden aangepast aan uw behoeften, met opties zoals ingebouwde opslagruimte, verlichting, en meer.

Laat ons u helpen uw ideale kapschuur te ontwerpen en bouwen. Neem vandaag nog contact op met Lumbaro voor meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Kapschuur Kaatsheuvel

Gerealiseerde kapschuren

Alle door ons gerealiseerde kapschuren staan hieronder weergegeven

Back To Top