Skip to content
  •   Klanten beoordelen ons met een 5/5
  •  Binnen 5 weken opgeleverd
  •  All-in-one oplossingen

Buitenverblijf

Wij realiseren uw buitenverblijf op maat. Wij denken mee in uw wensen en komen zo tot het perfecte eindresultaat.

Bekijk onze buitenverblijven

Een buitenverblijf op maat

Een buitenverblijf op maat

Bent u op zoek naar uw eigen stukje paradijs om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven? Lumbaro biedt luxe buitenverblijven die u een oase van rust en comfort bieden in uw eigen achtertuin.

Onze buitenverblijven zijn ontworpen en gebouwd met de hoogste kwaliteit materialen om luxe en duurzaamheid te garanderen. Elk buitenverblijf wordt op maat gemaakt en aangepast aan uw wensen en behoeften, van de grootte tot de indeling en afwerking.

Zorgeloos genieten van uw buitenverblijf

Geniet van de ultieme outdoor ervaring met onze luxe buitenverblijven, die worden geleverd met alle functies die u nodig heeft om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Kies uit een scala aan opties, zoals verlichting, verwarming, geluidsinstallaties, en meer om de perfecte sfeer te creëren voor ontspanning of entertainment.

Onze vakmensen begeleiden u door het volledige proces, van ontwerp tot plaatsing, zodat u zeker weet dat uw buitenverblijf aan uw verwachtingen voldoet. Bij Lumbaro nemen we graag de tijd om uw visie te begrijpen en om te zetten in een prachtig buitenverblijf dat u jarenlang plezier zal bieden.

Haal het meeste uit uw buitenruimte met een luxe buitenverblijf van Lumbaro. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Gerealiseerde buitenverblijven

Alle door ons gerealiseerde buitenverblijven staan hieronder weergegeven

Back To Top